Yolda Bulduğu Parayı Kendi Eliyle Teslim Etti
 Körfez’de Mustafa Tunçer adlı bir vatandaş Orgeneral Eşref Bitliis caddesi üzerinde yere saçılmış şeklide bulduğu parayı Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Nöbetçi ekiplerine teslim ederek örnek bir davranış gösterdi.

Parayı bulan Mustafa Tunçer “Ben para kaybetmenin acısını yaşamış birisiyim.Bugüne kadar çocuklarıma haram yedirmemek için mücadele vermişim.Akşam saatlerinde belediye yakınlarında bulunan otobüs durağının oradan geçerken bir kısmı yerlerde serili, bir kısmı ise demet halindeydi.Hepsini toplayarak yanımızdan geçen zabıtalara seslenerek parayı teslim ettim.Zabıta ekipleri saat daha sonra beni arayarak paranın sahibinin çıktığını, paranın sahibiyle görüşmek üzere beni Zabıta Müdürlüğüne davet ettiler.Geldiğimde adamı mutlu görmek beni ayrıca sevindirdi.Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne de parayı kendi elime teslim etme sevincini bana yaşattıkları için teşekkür ediyorum.”dedi.

Balıkesir’den Körfez’e ablasını ziyarete gelen Hüseyin Bayrak ise“Otobüsten indim.Kartımı cebime koymam sırasında elimi çekerken paralarımı düşürdüm.Eve gidince bunu fark edip geri geldim.O çevreyi aradım fakat paramı bulamadım.Bu parada yanında çalıştığım kişiye aitti.Mustafa beye çok teşekkür ederim.Allah kendisinden razı olsun.” Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817