YUKARI HEREKE'DEN YAMAN'A TAM DESTEK
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, önceki gün Yukarı Hereke'de ağırlığı HDP'li olan yaklaşık 1000 kişilik kalabalık bir grupla toplantı yaptı. Yaman'a tam destek veren grup 1 Kasım seçimlerinde Cemil Yaman'a ve AK Parti'ye destek sözü verdiler.

AK parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Özellkle doğu ve güneydoğu kökenli hemşerileriyle sk sık bir araya gelen Cemil Yaman, ülkenin geleceği için hemşerilerinden destek istiyor. Önceki gün de ağırlığı HDP'ye oy veren Kürt kökenli seçmenlerin yoğun olduğu Yukarı Hereke'de kalabalık bir grupla bir araya gelen Yaman, hemşerilerinden destek istedi.

YAKLAŞIK 1000 KİŞİ KATILDI

Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu ve yaklaşık 1000 kişinin katıldığı toplantıda Cemil Yaman, "Türkiye Türküyle Kürtüyle, alevisiyle sünnisiyle bir bütündür. Bizim kardeşliğimiz 1000 yıldır bu topraklarda devam ediyor. Son günlerde bu birlik ve kardeşliği bozmak isteyen bir takım güçlerin oyunlarına hep birlikte engel olmalıyız. Türkiye biz bir arada olduğumuz sürece güçlü bir devlet olarak bölgede varlığını sürdürecektir. Çocuklarımızın geleceği için birlik beraberliğimizin bozulmasına izin vermemeliyiz. AK Parti iktidarı ile birlikte ülkemize ve bölgemize bir istikrar geldi. Bu istikrarın devamı için 1 Kasım'da hemşeriniz olarak desteğinizi bekliyorum" dedi.

Toplantı oldukça samimi bir ortamda geçerken yaklaşık 1000 kişilik grup ise Cemil Yaman'a destek sözü verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817