Yunus ve Özlem bekarlığa veda  Etti
 Körfez İlçe’nin iki tanınmış ailesinin çocukları olan Yunus İvak ile Özlem Ayaz, ömür boyu birlikte olmak için aldıkları kararı gerçekleştirdiler ve Elçin Düğün Salonu’nda yapılan düğün töreni ile bekarlığa veda ettiler.

Siyasi arenanın tanınmış simalarından olan Adem İvak’ın kardeşi, ilçenin tanınmış esnaflarından Ahmet İvak ve Güner İvak’ın oğlu olan Yunus İvak ve yine ilçenin tanınmış ailelerinden olan Mehmet Şirin ve Türkan Ayaz’ın kızı olan Özlem Ayaz, kalabalık davetli topluluğunun katıldığı görkemli düğün töreninde bir ömür boyu birlikte olmaya ‘’Evet’’ dediler.

Tütünçiftlik Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde yer alan  Elçinm Düğün Salonu’nda ki düğüne, her iki ailenin de yakınları ve ilçenin tanınmış simaları katıldılar. Genç çiftin nikah şahitliğini Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk  Denli yaptı ve yaptığı öğüt dolu konuşmadan sonra en az 5 çocuk dileği ile nikah defterini geline teslim etti.

Düğün törenine kalabalık davetli gurubu katılırken Adem İvak, kardeşinin bu mutlu gününde en çok koşturan ve konuklarla yakından ilgilenen isim oldu. İvak ailesi, bu mutlu günlerini paylaşmaya gelen konuklarla yakından ilgilendiler. Düğün, genç çiftin açılış dansından sonra pisti dolduran konukların bol bol oynayıp eğlenmeleriyle sona erdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817