YÜRÜYÜŞ YOLUNDA BİR ÇINAR DAHA DEVRİLDİ
İzmit'in asırlık çınar ağaçları ile bilinen Yürüyüş Yolu'ndaki bir çınar ağacının büyük dalı yola devrildi. O sırada yoldan araç veya yayanın geçmemesi büyük bir faciayı önlerken, trafik ise felç oldu. 

İzmit'in asırlık çınar ağaçlarına ev sahipliği yapan Yürüyüş Yolu'nda çınar ağacının büyük bir dalı gövdesinden ayrılarak yola devrildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmaması ise herkesi sevindirdi. Alınan bilgiye göre, akşam saat 20.00 sularında meydana gelen olayda, Yeni Cuma Parkı mevkiinde bulunan asırlık çınar ağaçlarından birinin büyük bir dalı gövdesinden ayrılarak Cumhuriyet Caddesi'ne devrildi. Ağacın dalının yola devrilmesiyle birlikte Cumhuriyet Caddesi araç trafiğine kapatıldı. 

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye erleri sevk edildi. İtfaiye erleri büyük uğraşları sonucu devrilen ağacı hızarla parçalara ayırarak yoldan kaldırdı. Cumhuriyet Caddesi'ndeki araç trafiği Pertev Paşa Caddesi'ne verildi. Ağacın dalının yola devrilmesi esnasında altından geçen kimsenin ya da aracın olmaması ise olası bir faciayı önlemiş oldu. Ağacın dallarının yoldan kaldırılmasının ardından Cumhuriyet Caddesi'nde araç trafiği normale döndü.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817