YUVACIK SPOR ŞÖLENİYLE COŞTU
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Yuvacıkspor’un birlikte düzenlediği Yuvacık Gençlik ve Spor Şölenine ilgi yoğun oldu. 

Yuvacık, Spor Şöleniyle Coştu

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Yuvacıkspor’un birlikte düzenlediği Yuvacık Gençlik ve Spor Şöleni yoğun katılım ile Yuvacık’ta yapıldı. Yaklaşık 32 yıl önce ilki yapılan spor şenliği uzun yıllar aradan sonra tekrar yapılarak şenliğe katılanların unutulmaz dakikalar yaşamasına neden oldu. Başiskele Belediyesi Yuvacık Hizmet binası önünde gerçekleşen şenliğe Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ile birlikte beraberindeki protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

 

KAĞITSPOR ŞAMPİYON OLDU

Boks ringinde 19 ayrı kategoride gerçekleşen boks müsabakalarında, küçük boksörler kendilerini izlemeye gelen izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu boksörlerin yanı sıra, Sakarya’dan gelen dört ayrı kulüp boksörlerinin de yer aldığı şenlikte, dereceye giren boksörlere protokol üyeleri tarafından madalyaları verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun amatör spor branşlarına verdiği destek doğrultusunda Türk Boks sporunda söz sahibi olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü bu turnuvada da şampiyon olurken kupasını Başkan Karaosmanoğlu’nun elinden aldı.

 

DÜNYA’YI AŞAN BİR KULÜP

Boks müsabakalarının ardından, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü ve Yuvacıkspor kulübü karatecileri birlikte hazırladıkları karate gösterisini sergilediler. İzleyicilerden büyük alkış alan karatecilerin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Halk Oyunları ekibi Artvin yöresi oyununu oynadılar. Daha sonra söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, böylesi güzel bir şenliğin yapılmasından dolayı memnuniyetini ifade ederek, “Genç kardeşlerimize her zaman destek veriyoruz. Kağıtspor’u kurmamızdaki büyütmemizdeki amaçta buydu. Şimdi ünü tüm Dünya’yı aşan bir kulüp oldu. Buralardan yetişen genç kardeşlerimiz ülkemizi başarıyla temsil ediyor. Bizde hizmet olarak vatandaşımız için her zaman durmadan çalışıyoruz.”dedi. Şölen Karadeniz müziği sanatçılarından İsmail Yıldız ve Erol Şahin ‘in Karadeniz türküleriyle sona erdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817