YÜZÜKLERİ BAŞKAN SÖĞÜT TAKTI

Kentimizin tanınmış simalarından olan, bir dönem Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanlığı görevini de yürüten Hamit Örgüç ile Nayime Örgüç’ün yakışıklı oğulları Ahmet, düzenlenen törenle Körfez Belediyesi personellerinden, Hereke’nin sevilen simalarından Mustafa Tuğ ile Arzu Tuğ çiftinin güzel kızları Merve ile evlilik için ilk adımlarını attı.

SÖĞÜT DE KATILDI

Merve ve Ahmet çiftinin nişan merasimi önceki gün düzenlenen görkemli bir törenle yapıldı. Hereke Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nişan töreninde çifti ve ailelerini bu mutlu günlerinde sevenleri ve kent protokolü yalnız bırakmadı. Törene katılanlar arasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de yer aldı.

GENÇLERİ TEBRİK ETTİ

Çiftin nişan yüzüklerini takan belediye başkanı Şener Söğüt, “Merve ile Ahmet çiftimizin nişan yüzüklerini sevenlerinin huzurunda taktık. Tuğ ve Örgüç ailelerini tebrik ediyor, çiftimize mutluluklar diliyorum” diye konuştu ve gençleri tebrik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817