AK Gençler AK Parti İcraatlarını Sahneledi

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları tarafından senaryolaştırılan ve oyucularının tamamı AK Parti Gençlik Kolları mensubu olan “Dünden Bugüne Ülkem” Körfez izleyicisinden büyük alkış aldı. Körfez Gençlik Kolları’nın ev sahipliğinde izleyiciyle buluşan 2 perdelik tiyatro oyununa Körfez halkı yoğun ilgi gösterdi. 

“Yapılan icraatları 2 saate sığdırmamız mümkün değil”

Oyunun hazırlanmasına büyük emek sarf edildiğini dile getiren AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız tiyatro oyunumuzu ikinci kez Körfez’de sahneliyoruz. AK Parti ile ülkemizde yaşanan hizmet atağını 2 saate sığdırmamız elbette ki mümkün değil, bizde mümkün olduğunca fazla konuya değinmek için elimizden geleni yaptık. Oyuncu arkadaşlarımızın performansıyla yapılan icraatlar akılda kalıcı bir şekilde sahneleniyor” diyerek oyunun 3.sünün Gölcük’te sahneleneceğini dile getirdi.

Mahmut Civelek’ten tam not

Oyunu büyük bir keyifle izlediğini dile getiren AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek “Gençlerimiz dünden bugüne ülkemizde yaşanan değişimi başarıyla sergilediler, performanslarına hayran kaldım. Bizim hizmetlerimizi, bizim gençlerimizden böyle bir yöntemle tekrar izlemek oldukça gurur verici. Profesyonel bir tiyatro oyunu izler gibi izledik, zaman zaman güldük, zaman zaman duygulandık” diyerek oyunun sahnelenmesinde emeği geçenleri tebrik etti.


Çayırovalı Gençler Tam Kadro
Körfez gençlik kolları başkanı Kadir Alçık ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen programa Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez ilçe başkanı Engin Koyun, İzmit ilçe başkanı Ali Korkmaz, Gölcük ilçe başkanı Sedat Yücel, Karamürsel ilçe başkanı Ahmet Türkel, Başiskele ilçe başkanı Mehmet Ustaoğlu, Derince ilçe başkanı Ahmet Ark, il yöneticileri, il gençlik kolları yöneticileri, Derince ilçe gençlik kolları yöneticileri, Körfez ilçe kadın kolları başkanı Nesrin Duran ve yönetimi de katıldı.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817