Ak Partili Gençler Tiyatro Etkinliği Düzenleyecek
.


KÖRFEZ AK GENÇLERDE GÜNDEM TİYATRO GÖSTERİSİ


    AK Parti Körfez gençlik kolları 20 Ocak Pazar günü Körfez ilçede sahnelenecek olan ‘’Dünden Bugüne Ülkem’’ adlı tiyatro oyunun hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.


    KADİR ALÇIK  ‘’TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR’’

Yönetim kurulu toplantısında program hakkında bilgi veren gençlik kolları başkanı Kadir Alçık; Kocaeli gençlik kollarımızın senaryolaştırıp sahnelediği partimizin icraatlarını konu alan tiyatro oyunumuzu 20 Ocak Pazar günü saat 19:00’da Körfez Petkim çok amaçlı salonda sahneleyeceğiz. Bu güzel programa başta genç arkadaşlarımız olmak üzere tüm Körfez halkımızı davet ediyoruz.


    MAHALLE TEMSİLCİLERİ ATAMALARI DEVAM EDİYOR

AK Parti Körfez gençlik kollarında bir yanda tiyatro programının hazırlıkları devam ederken teşkilat çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Teşkilatlanma birim başkanlığının çalışmaları neticesinde Güney Mahallesi gençlik kolları temsilciliğine Murat Yıldırım, Esentepe mahallesi gençlik kolları temsilciliğine Bilal Gür ve Çamlıtepe mahallesi gençlik kolları temsilciliğine Yasin Güler atandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817