BAŞKAN DOĞAN’DAN GENÇLERE TAVSİYELER


 

İzmit Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Geleceğe Ziyaret" konulu meslek bilgilendirme seminerleri devam ediyor. İzmit sınırları içerisindeki 28 okulda eğitim gören 11. sınıf öğrencilerine çeşitli meslek uzmanları tarafından verilen seminer İzmit Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinin katılımı ile İzmit Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşti. Seminerde, İnşaat Mühendisi Ethem Can, Şehir Plancısı Ceren Çevikkol, Mimar Fatma Kandaz, Euro Desk ve Avrupa Fırsatları Genç İz Birim sorumlusu Ömer Kaya, meslekleri ve iş imkânları konusunda öğrencilere bilgi verdi. Katılımcılar, meslek tercihi yaparken hem sevebilecekleri hem de iş bulma konusunda avantajlı olan, ihtiyacın olduğu mesleklere yönelmeleri yönünde öğrencileri uyardılar.

 

ÇALIŞMADAN OLMAZ

 

Seminerde İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da öğrencilerle bir araya gelerek gençlere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Gençlere duyduğu sonsuz güvenden söz eden Başkan Doğan, “Kendinize güvenin ve kendinizi geliştirmeye çalışın. Zorluklar karşısında inancınızı yitirmeyin. Çalışmadan  başarı elde edilemez. Meslek seçimini yeteneklerinize göre olmalıdır. Seveceğiniz meslekleri seçmeye çalışın. Kazanacağınız parayı düşünerek değil başarılı olabileceğinize inandığınız işi seçin” şeklinde tavsiyelerde bulundu. Doğan, meslek seçiminin önemli bir karar olduğunu ve bu nedenle bu projeyi çok anlamlı ve önemli bulduğunu da söyledi. İzmit Belediye Başkanı, gençlerin önünü açacak her türlü projeye destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Öğrenciler, anlatılanları büyük bir  heyecan içinde  takip ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817