banner2752
banner2750
banner2776

Adamın Derdi Belli…

“Beni konuşturmuyorsunuz!” palavrasının ardına saklanıp, millete sövüp saymak…

Karşındaki belediye başkanı mı, millet o insana oy verdi mi, her türlü mantık hak getire…

Anladınız değil mi?

Erkan Uygun’dan söz ediyorum.

Hani şu CHP’li Erkan uygun var ya, işte ondan…

Hani şu İYİ Parti’ye verilen oylarla kapağı Körfez Belediye Meclisine atan…

Sonra şov peşinde koşarak milletten aldığı yetkiyi, görev ve sorumluluklarını unutan…

Hayata politik ya da ekonomik rant gözü ile bakan…

Üç kuruşluk nefesi ile beş kuruşluk hava atan…

Yine esmiş gürlemiş. Hedefe Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü koyacak ya, kendisine yakışanı yapmış. Bakmış ki AK Partililer çok sabırlı, ne kadar ucubelik yaptıysak bunları sinirlendiremedik, bir de hakaret yolunu seçelim demiş galiba…

Eyy Erkan Uygun, anladık!

Yalan, iftira, sahtelik, gayriahlaki siyaset senin kanına karışmış. Almışsın şırıngayı damardan. Muhtemelen DNA’ya kadar ilerlemiştir bu musibet. Bu saatten sonra kimse seni durduramayacak. Ama şunu de sen anla artık; Körfez’de şov peşinde koşarak gündem olma çabandan kurtulmalısın.

Provokatörlük de bir yere kadar. Derdin germek. Bekliyorsun ki belediye başkanı zabıtalarına emretsin sana iki tokat atsın, sonra ortalığı ateşe ver. Ama yemezler. Evet, buna zorluyorsun insanları. Fakat insan olan, ahlakı bilen, kendine hakim olan, dost ve düşmanı ayırt etmesini bilen böyle bir tavır sergilemez. Senin gibi olmaz.

Ne bize, ne Körfez Belediyesi’ne ve ne de Körfez halkına bu kötülüğü yapamayacaksın.

Sen ve senin ipinle kuyuya inen meclise iş yapmaya değil de slogan atıp provokatörlük yapmaya gelenler var ya, bu meydan size kalmaz.

Aslında bu sinirinin ve senin gibilerin sinirlerinin neden bozuk olduğunu biz çok iyi biliyoruz.

Yahu bu yönetim Körfez Belediyesi’ni 450 milyon lira (BELKİ ANLAMAZSIN DİYE YAZALIM; YARIM KATRİLYON) borçtan kurtarmış. Bunun nesini anlamıyorsunuz?

Büyükşehir Belediyesi’ne verilecek arsa ile ilgili orada CHP’liler dahil oy birliği ile karar alınmışken buradaki isyanınızın sebebi nedir?

Tabi istiyorsunuz ki; bu milletin ayağına hizmet gitmesin.

Belediye borçtan kurtulmasın ki, rahat rahat eleştirebilelim…

Arazi Büyükşehir’e verilmesin ki, belediyenin kasasına para girmesin…

Halka hizmet etmesinler ki, eleştirelim bu adamlar çaptan ve iktidardan düşsün…

Bu nasıl bir çelişkidir ya? Bu nasıl ibretlik bir haldir?

Eyy Erkan Uygun…

Yahu son seçimde burada aday bile çıkaramayan, sonrasında karmakarışık hale gelen, kimin nereye oy verdiği belli olmayan bir partinin hasbelkader temsilcisi olmuşsun. İYİ Parti’nin ve Salih Şirin’in onayı olmasa, milletten aldığı oyları olmasa belki o belediyenin kapısından içeri bile giremeyeceksin, bu neyin havasıdır sendeki…

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt bu şehirde benim de, senin de tanıdığımız en sakin insanlardan biridir. Söğüt’ü bile çıldırtan bir olayla ilgili yüreğinde kırıntı kadar bile vicdanı olan birinin söyleyebileceği tek söz, “Erkan Uygun açıkça provokatörlük yapmıştır” şeklinde olabilir.

Ama takıldığımız husus şudur…

Neden?

Neden bu kadar haksız bir isyanın içindesin, eyy Erkan Uygun…

Küçüklüğünde başına bir olay mı geldi?

Dostlarından çok mu kazık yedin?

Bir yerlere yaranmaya çalıştın da onu da mı beceremedin?

Nedir yani?

Sen bir belediye başkanına ağzına geleni söyleyeceksin, onun artık takati kalmadığında karşılık vermeye yeltendiğinde yine sövüp sayacaksın. Hiç inkar etme, çünkü bu kez çuvallarsın.

“Artistlik yapma”…

“Terbiyesiz”…

Arkadaşın milletin oyları ile seçilmiş bir belediye başkanına söylediği sözlere bakar mısınız?

Ahir kelam…

Körfez halkının hizmet beklediği şu insanlara bakar mısınız? Şuurlarını kaybetmişler adeta. Bitmişler okeye dönüyorlar, haberleri yok. Her yere destursuz girdikleri gibi, herkesle de destursuz konuşuyorlar. Millet ne der, hiç düşünmüyorlar. Sevilip sayılıyorlar mı, sözlerinin bir hükmü ve anlamı var mı, hiç önemsemiyorlar.

Bu sorumsuz tutumları ile milleti de kahrediyorlar.

Ama ağababaları da aynı değil mi? Kemal Kılıçdaroğlu’nun talebesi başka nasıl olabilir ki!

Hayır üzüldüğümüz konu, böyle ucuz politikacılar yüzünden siyaset itibar kaybediyor. Dahası kan kaybediyor. Sonra da işin sorumlusu devleti ve belediyeleri yönetenlermiş gibi gösterilmeye çalışılıyor.

Ucuzculuğun da bu kadarı…

Hem “Pes” demek, hem de “Oha” demek geliyor içimden. Bu saatten sonra Erkan Uygun ve onun gibiler için yapabileceğim tek yakıştırma “Siyaset Katilleri” olabilir.

Ama Körfez halkına söz veriyorum. Bu meydanı siyasetin bu şekildeki hiçbir sönük modeline…

Şovmenine…

Ucuzcusuna…

İtibarsızına…

Milletin iradesini yok sayanına…

Saygısızına…

Yolunu yordamını şaşırmışına…

Hakaretçisine…,

Gayriahlaki olanına

Vallahide billahide bırakmayacağız!

Çünkü doğru olan tekdir. Erkan Uygun ve avaneleri ise hatalar girdabının içinde savrulup durmaktadır. Yolun sonu onlar için hayırlı değil. Zira millet her şeyi çok net şekilde görüyor.

FEVZİ CANBAZ’I TEBRİK EDİYORUM

Bu arada Erkan Uygun’un yaptığı açık provokatörlük karşısında olgun halini koruyan, hatta “Madde Büyükşehir’de oy birliği ile geçti. Biz kararımızın arkasındayız” diyerek özel bir duruş sergileyen İYİ Parti Grup Başkanvekili Fevzi Canbaz’ı tebrik ediyorum.

Körfez halkı adına kendisine teşekkür ediyorum. Bu güçlü duruşun ve olgun tavrın başta CHP’nin şovmeni Erkan Uygun olmak üzere meclisi terk etme gafletinde bulunan meclis üyelerine örnek olmasını diliyorum.

Ama emin olun, onlar bunu da anlamazlar.

Selam ve dua ile

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
S. DEDE 3 yıl önce

Ay bir daha izledim yalnız bu sefer gülerek izledim erkan bey siz oynamaya gelmişsiniz kendiniz çalıp kendiniz oynamissiniz sanırım kafanız pek yerinde değildi sizden ricam bir daha izleyin ??bir belediye başkanına sen kimsin diyorsun

Sonra size adam gibi konuşun diyince

Adam gibi adamım diyip belediye başkanı üzerine yürüyorsun

Sonra kadin üyeniz terbiyesiz diye bağırıyor birde çıkıp özür bekliyorsunuz

Cok uzun calismamissiniz oyununuza heralde çünkü ben ömrümde böyle traji komik bir oyun izlememiştim Allah razı olsun sizden ?

Yalniz ortamın huzurunu kaçırdığınız için ben oradaki siyasi kişilerin yerinde olsam hepinizi mahkemeye verirdim

Halka örnek olup hizmet edecek olan parti sizmisiniz

Çığırtkanlık yaparak mı?

Oyle oturup bağırıp el kol sallayarak mi?

Partinizin vaatleri bunlar mı

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Ama biraz daha çalışın bu sefer olmamış ?

Avatar
S. DEDE 3 yıl önce

Sayın erkan uygun bu nasıl bir usluptur o nasıl oturustur hicbirsey bilmiyorsanız haddinizi biliniz karşınızda halkın oyu ile seçilmiş bir başkan var "sen" diyerek konuşamaz ayağa kalkıp elini kolunu sallayarak bir başkan üzerine yürüyemezsin kadin üyemiz yapilan saygısızlıktan bahsetmissiniz bir siyasetçi kadin bir meclis toplantısında öyle bagirmamali eğer gerçekten ortada bir kadına saygısızlık söz konusu olsa idi bir Ak parti üyesi olarak parti gözetmeksizin bir Kadının arkasında olurdum ama siz oraya zaten kavga çıkarmaya gelmişsiniz bu nasıl bir ahlaktır elinizi kaldırıp konuşuyorsunuz sizi dinlemeye bir vatandaş olarak tahammül edemedim ve birde çok haklıymışsıniz gibi videoyu sayfanızda paylasmissiniz

Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz pardon

Sata sata bitmemiş size geçenlerde yine bu soruyu yönelttim velevki biz satıyoruz kavga yapmadan söyleyin bakalım CHP olarak siz olsanız napacaksiniz kendi cebinizden mi ödeyeceksiniz satma alma konularını geçtim siz bu adap ile bir yere v

Avatar
yarımcalı 3 yıl önce

Esasında meclis kayıtlarını izlerseniz Sn.Şener Söğüt ne dün ne bugün kim veya hangi parti satarsa satsın itirazı olmadığını gerektiği zaman ihtiyaç hasıl olduğu zaman herkesin satış yapabileceğini beyan etmiş açık yüreklilikle.

Asıl meclis toplantısı ve tartışma sırasında yunus pehlivan ve ismail baran dönemlerinde arsa ve daire satışlarının başında aynı zamanda da yıllardır büyükşehir ve körfez imar komisyonunda olan Sn.Selahattim kabadayıoğlunun bir tek kelime dahi etmeyip olayı oturduğu yerden izlemesi çok manidar geldi.Oysa ki çıkıp Sn.Başkana destek çıkmak için söz alabilirdi.

Sn.Başkan seçim dönemi listeler yapılırken herkese herşeye ve bütün tepkilere rağmen onu listesine alıp birde genel koordinatörlük görevi verdi.

Belki bazılarına önemsiz gelebilir bu konu ancak siyaseten bakıldığında küçümsenmeyecek kadar önemli.

Avatar
HALK 3 yıl önce

Bu şovmeni kim meclis üyesi yaptı ya. Hem kendini hem teşkilatını rezil ediyor. Halen daha böyle birini grup başkanı yapıyorlar hayret ediyorum.

Bu arada Fevzi beyi sergilediği tavırdan dolayı tebrik ediyorum.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680