AK PARTİ 13. YIL KUTLAMASI
 Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek,Ak Partinin 13.kuruluş yıl dönümü ile alakalı bir mesaj yayınladı.Civelek,Türkiye son 12 yılda Ak kadrolarda nasıl altın çağını yaşadıysa 2023,2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda altın çağının yaşamaya ve tarih yazmaya devam edecektir, dedi.

TÜRK SIYASI TARIHINE ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRDI
Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek,Türk siyasi tarihindeki ezberleri bozan, Cumhuriyet tarihinde en köklü reformları gerçekleştiren AK Parti, 13. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor. AK Parti, 13 yıl önce seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından, milletimizin istekleri ve talepleri doğrultusunda kuruldu,dedi.Civelek,Kriz üstüne kriz yaşayan, memuruna, işçisine borçlu olan Türkiye Cumhuriyeti'nden, 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde sayısız esere, başarıya imza attı, atmaya devam ettiğini ifade etti. AK Parti'nin Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdırdığını belirten Civelek, AK Parti iktadırıyla beraber söz de karar da milletin olduĞunu söyledi.Milletin iradesini yok sayan vesayetin her türlüsü kararlı bir mücadeleyle bertaraf olduğunu vurgulayan Civelek, AK Parti, çetelerin, darbelerin, vesayetin, devlet içine sızan gizli yapıların üstüne korkusuzca gittiğini ve gitmeye de devam edeceğini belirtti.
 
ISTIKRARLI VE KARARLI POLITIKALAR 
AK Parti’nin istikrarlı ve kararlı politikalarının ülkeye dinamizm getirdiğini söyleyen Civelek,Türkiye, izlediği cesur ve kararlı dış politikayla artık bölgesel ve küresel bir güç haline geldi. Türkiye, bugün güçlü ve güven veren ekonomisiyle, dünyanın dört bir tarafından yatırımcıların ilgisini çekiyor, iş adamlarımız dünyanın her yerinde projeler, hizmetler gerçekleştiriyor,dedi.
 
77 MILYONUN PARTISI 
AK Parti, sadece belli bir bölgenin, mezhebin, ideoljinin partisi olmadığını söyleyen Civelek, AK Parti, 81 vilayetimizin, 77 milyon vatandaşımızın Partisi'sidir,dedi. Çözüm Süreci’yle, ülkenin barış, kardeşlik tohumlarının filizlendiğini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde zulme karşı dik duruşumuz sayesinde, AK Parti, bugün Türkiye’nin olduğu kadar, Gazze’nin, Bosna Hersek’in ve Myanmar’ın da umududur,dedi.
 
TARIH YAZMAYA DEVAM EDECEK
Civelek,Türkiye son 12 yılda Ak kadrolarda nasıl altın çağını yaşadıysa 2023,2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda altın çağının yaşamaya ve tarih yazmaya devam edecektir, dedi. AK Parti’yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımız olmasını sağlayan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımızı arz ediyor, partimizin 13. Kuruluş Yıl Dönümünün Teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren aziz Milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum,dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817