Amazon, 480 Kişiyi Daha İşe Alacak

Buna göre daha önce de yüzlerce kişinin işe alındığı bir nakliye firması, iş yükünü hafifletmek adına yeni bir işe alım daha gerçekleştirecek. CEVA Lojistik üzerinden Amazon firmasına, beyaz ve mavi yaka statüsünde çalıştırılmak üzere toplam 480 kişinin alınacağı belirtildi. İşe alımlarla ilgili mülakat ise 6 Haziran Pazartesi günü 10.00 ila 17.00 saatleri arasında yapılacak.

MÜLAKAT SONRASI DAVET

Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek adayların 20-55 yaşları arasında bay ve bayan olarak ayırt edilmeden alınacağı, mülakatta başarılı olanların ise firmaya davet edilerek işe girişleri ile ilgili diğer işlemlerin yapılacağı, ödenecek ücretlerin ise bu sırada açıklanacağı belirtildi. İşe alınacak kişilere dolgun maaşın yanı sıra SSK, servis ve yemek imkanının sunulacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817