Başkan Söğüt: “Başarımızın  Temelinde Teşkilatlarımız Var”

Her gün ilçede yaşayan vatandaşları, sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerini ve spor camiasının temsilcilerini ağırlayan Başkan Söğüt’ü partisi olan AK Parti’nin ilçe ve mahalle teşkilatlarındaki isimleri de yalnız bırakmıyor.

ÜÇ MAHALLEDEN ZİYARET

Bu kapsamda son olarak AK Parti’nin bazı mahalle başkanları, yöneticileri ve temsilcileri, Başkan Söğüt’ü makamında ziyaret ederek kendisine yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerini ilettiler. Söğüt, partisinin Hacı Osman, Atalar ve Barbaros mahallelerindeki teşkilat mensuplarını ağırladı.

“TEŞKİLATIMIZIN EMEKLERİ BÜYÜK”

Gerçekleşen buluşma sırasında üç mahallenin de yöneticilerini, bölgelerinden seçilen meclis üyelerini konuk eden Söğüt, “Teşkilatımızın her kademesinde yer alan dostlarımıza seçim sürecindeki emekleri ve verdikleri büyük destekleri dolayısıyla teşekkür ederim. Bizler teşkilatlarımızın dirayeti ve dik duruşu sayesinde başarılıyız. Yine başardık ve bundan sonra da başarılarımız sürecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817