Başkan Söğüt Bu Kez Muhasebecilerle Buluştu

Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Körfez Temsilcisi Osman Türk ve ekibi, Başkan Şener Söğüt ve beraberindeki isimleri temsilcilik binasında ağırladı.

ÇIRPAN EŞLİK ETTİ

Gerçekleşen ziyaret sırasında Başkan Söğüt’e; Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, MHP’li eski yöneticilerden Gürbüz Aslan, meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti. Körfezli mali müşavirler belediye başkanı Şener Söğüt’ü son derece samimi bir şekilde karşıladı.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

KSMMMO Körfez Temsilcisi Osman Türk yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü tebrik etti. Başkan Söğüt ise “Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Körfez Temsilciliğini ziyaret ettik. Temsilci Osman Türk ve yönetimiyle Körfez’i ve Körfez’de bugüne kadar yaptığımız projelerimizi konuştuk ve anlattık. İlgileri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817