Başkanlar İl Başkanları toplantısına katıldı
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti'nin Genişletilmiş İl Başkanları, Belediye Başkanları, Gençlik Kolları Başkanları, Kadın Kolları Başkanları ve İl Genel Meclisi Başkanları Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olarak son kez katıldığı toplantıya AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel de katıldı.

 

ORTAK AKIL VURGUSU

27 Ağustos'ta olağanüstü kongrenin yapılacağını söyleyen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, "Bu genel kurulda genel başkanlık görevini delegeler belirleyecek. AK Parti'nin geleceğini istişare yapacağız, yapıyoruz. Milletvekilleriyle bir araya gelerek yeni genel başkan için fikirlerini soracağız. Ortak akıl ne diyorsa ona tabi olacağız" dedi.

 

AK PARTİ MİLLETİN UMUDU OLDU

Erdoğan, "13 yıldır her gün AK Parti'de çatlak olacak diyenleri duydunuz değil mi? AK Parti'ye fitne sokanları biliyorsunuz değil mi? AK Parti'den bazılarına cumhurbaşkanı bile olursun, ayrıl dediler. AK Parti'nin yalpalamasını isteyenleri Allah için sevindirmeyelim. Bu hareket milletin ve ümmetin ümidi olmuştur.

 

SEÇİMİN GALİBİ ERDOĞAN DEĞİL

Seçimin galibi Recep Tayyip Erdoğan değil, 77 milyondur. 77 milyonun Cumhurbaşkanı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

 

AK PARTİ'NİN 13'ÜNCÜ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

Öte yandan Başkanlar Karaosmanoğlu ve Civelek, AK Parti'nin 13'üncü Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen resepsiyona da katıldı. Başbakan Erdoğan, burada da bir konuşma yaparak, "10 Ağustos'ta yaptığımız Cumhurbaşkanlığı seçimi 2015 için işaret fişeğidir. Bu bize ayrı bir mutluluk verdi. Partimizin 13 yaşında olmasını heyecanla kutlarken bundan sonraki süreçte de kongremize bakacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817