Bekiroğlu, Meclis Üyeleri İle  Birlikte Demirbaş’a Gitti

Seçimlerin henüz tamamlanmadığı bölgelerden biri de Körfez ilçe oldu. Burada Cumhuriyet Halk Partisi’nin il ve ilçe seçim kurullarına yaptığı itirazlar reddedilse de sürecin şimdi de Yüksek Seçim Kurulu’na itiraz olarak taşınması bekleniyor.

MHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ

Bu arada ilçedeki seçimleri AK Parti’nin adayı Şener Söğüt kazandı. Ayrıca meclis çoğunluğu da Cumhur İttifakı’nda yer alıyor. Bu arada AK Parti listesinden Körfez Belediyesi meclisine girme hakkı kazanan MHP’li isimler de netleşti. Buna göre MHP’li Ahmet Erdemiş, Ahmet Topuz, Ali Kaşkaş ve Sezer Tarık Bekiroğlu, yeni dönem meclis üyeleri oldular. MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu da önceki gün özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Partinin Körfez ilçesindeki meclis üyeleri ile birlikte il teşkilatına giden ilçe başkanı Bekiroğlu, burada MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ile bir araya geldi. Gerçekleşen görüşme sırasında geride kalan yerel seçimler üzerine değerlendirmelerde de bulunuldu. Buluşma ilçe başkanı Doğan Bekiroğlu’nun il başkanı Demirbaş’a bir hediye takdim etmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817