ÇİÇEKLİ’DEN AKŞENER’E SÜRPRİZ ÜSTÜNE SÜRPRİZ!

 Türkiye’de son dönemde dikkatle takip edilen siyasi parti liderlerinden biri olan Akşener, Gebze’de başlayan programına Körfez ilçeyi de dahil etti. Özellikle İYİ Parti’nin il yöneticilerinden Güner Çiçekli, Körfez’deki gezisi sırasında Akşener’e il başkanı Şanbaz Yıldız, milletvekilleri ve partililerle birlikte eşlik etti.

MHP’DEN TRANSFER

Son dönemde Körfez ve Kocaeli siyasetinde yıldızı parlayan isimlerden biri olarak gösterilen, özellikle partisine yeni katılımların önüne açan projeleriyle dikkat çeken Güner Çiçekli’nin genel başkanı Akşener ile yakın diyaloğu dikkat çekti. Bu arada yine Çiçekli’nin girişimleri ile Körfez ilçenin tanınmış iki ismi de İYİ Parti saflarına katıldı.

TORUNLARINA FORMA

Buna göre Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nde uzun yıllar siyaset yaptıkları belirtilen Savaş Eminoğlu ile eşi Ayşe Eminoğlu, İYİ Parti’ye geçti. Eminoğlu çiftine rozetlerini ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı. İl yöneticilerinden Güner Çiçekli, program sırasında Akşener’e bir sürpriz daha yaptı. Çiçekli tarafından özel olarak Akşener’in torunları Ayda ve Pars adına hazırlatılan Kocaelispor formaları kendisine hediye edildi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817