banner2752
banner2750
banner2776

Darıca’da Altyapı ve Üstyapı Yatırımları Sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Darıca ilçesini sağlıklı altyapıya kavuşturmak için içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatları ile üstyapı çalışmaları, Bağlar Deresi ıslahı ile 15 bin metreküp içme suyu kapasiteli depo inşaatı çalışmalarını sürdürüyor.

 

4 MAHALLEDE ÇALIŞMA

Kocaeli genelinde altyapı ve üstyapı yatırımları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Darıca ilçesini sağlıklı altyapıya kavuşturmak için 2020 yılında başladığı altyapı çalışmalarını program çerçevesinde devam ediyor. İlçeye bağlı Cami, Bayramoğlu, Kazım Karabekir, Nene Hatun ve Osmangazi Mahallelerinin cadde ve sokaklarında içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı hatlarının imalatları yapılıyor.

 

BOZULAN YOLLARA ASFALT

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ayrıca, ilçe genelinde altyapı hatları nedeniyle bozulan yolları üstyapı çalışmalarını da gerçekleştiriyor. Proje kapsamında cadde ve sokaklarda asfalt, asfalt serim ve parke bordür imalatları yapılıyor

 

15 BİN M3 DEPO

Öte yandan Darıca ilçesinin içme suyu ihtiyacını karşılamak ve muhtemel bir su kesintisinde ihtiyacı depolamak için Darıca Pavlıtepe’de 15 bin metreküp kapasiteli içme suyu deposunun inşa çalışmaları yapılıyor. Deponun betonarme inşaatı tamamlanırken depo için paslanmaz boru imalatları devam ediliyor.

 

BAĞLAR DERESİ ISLAH EDİLİYOR

Ayrıca, ilçenin Bayramoğlu Mahallesinden geçen ve yüzey sularının toplandığı Bağlar Deresi’nde ıslah çalışması yapılıyor. Yapılan ıslah çalışması ile derenin düzenli akışı sağlanarak muhtemel taşkınlarda çevre ve insan sağlığı için tehdit oluşturmayacak hale getirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680