Elektrik Faturaları Esnafı İsyan Ettirdi!

Körfez Esnaf Odası Başkanlığına aday olan Zafer Şahin, saha çalışmaları sırasında esnafın fatura şikayetleri ile karşılaştı.
Yoğun olarak yüksek rakamlı faturalardan şlikayet eden esnaf, bu gidişle elektrik parasına çalışacaklarını ya da fatura ödeyemeyecekleri için mum ışığında hizmet vereceklerini söylediler.

Körfez Esnaf Odası Başkan adayı Zafer Şahin, şikayetleri kaydederek, “Göreve geldiğimiz ilk gün bu konuyu ilgili makamlara ve bakanlıklara ileteceğiz. Esnafımız bırakın vitrin aydınlatmayı, dükkan içinde lamba yakamayacak hale geldi. Zaten yaşanan bir ekonomik kriz var, bir de buna artan maliyetlere ilaveten elektrik faturaları eklenince esnafımız çaresiz kaldı” dedi.

Esnafın yüksek rakamlı faturalarını esnafla birlikte gösteren Zafer Şahin, “Acilen bu zamlar geri çekilmeli. Pandemi, kriz, kur derken bu zamlar son darbe olmamalı, esnafımız ayakta durabilmeli. Ülkeyi ayakta tutanlar küçük esnaftır unutmayalım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817