Ensar Vakfından Milli Eğitim Müdürlüğüne Hayırlı Olsun Ziyareti
 Ensar Vakfı Kocaeli Şubesi ve körfez şubesi yöneticileri, kısa bir süre önce Körfez İlçe Müdürlüğüne atanan İbrahim Okudan’ı makamında ziyaret etti.

Kocaeli şube başkanı Musa Taşçı, Başkan yardımcıları Muhammed Kocakaya, Hayrettin Ünlü, Körfez İlçe Başkanı Özcan Efe, Başkan Yardımcıları Burhan Yarar ve Zeki Kurtuluş İlçe Milliyet Müdürlüğüne atanan İbrahim Okudan’a çiçek takdim ederek,yeni görevini hayırlı olmasını dilediler.

Körfez Şube Başkanı Özcan Efe , Körfez İlçemize Müdür olarak atanan İbrahim beyi çok uzun zamandır tanıyoruz, Ensar vakfı olarak Milli eğitim camiasının herzaman yanında olacağız.Eğitim camiamızın eksiklikleri ve sıkıntıları konusunda yakından ilgileneceğiz.Bu duygu ve düşüncelerle İbrahim beyin görevini hayırlı olmasını diliyoruz,dedi.

Yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu söyleyen Okudan, Ensar vakfının ziyaretleri bizleri çok memnun etmiştir,desteklerinizi bizden esirgemediğiniz için şimdiden teşekkür ederim diyerek, çay ikramı ve hoş sohbetle ziyaret sona erdi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817