Ev yemeği arayanların adresi
 Körfez’de, ev yemeği arayanların uğrak yeri Boşnak Börekçi Aşçım Ev Yemekleri  oluyor. Tuğrul Caddesi’nde yer alan işyerinde, sabah kahvaltısı için sunulan çorba ve börek çeşitleri ile öğlen yemeklerinde verilen yemek çeşitleri ev mutfağı lezzetinde hazırlanıyor.

Hamza ve Süheyla Yıldız tarafından işletilen Boşnak Börekçi Aşçım Ev Yemekleri Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi Numara 6’da hizmet veriyor. İlçede, özellikle ev yemeği arayanların ve midesini düşünenlerin uğrak yeri haline gelen Boşnak Börekçisi’nde, yemekleri ev mutfağında Süheyla Yıldız hazırlarken, Hamza Yıldız’da yardımcıları Burak Yıldız, Ümmühan Gülsüm Durak, Gizem keleş ve Zerrin Akdoğan’la birlikte servis edip sunuyor.

Zengin menünün yer aldığı yemek listesinde, etli ve sebzeli bir çok çeşit yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817