İZMİT’TE ÜZÜM FESTİVALİ YAPILACAK
 İzmit Belediyesi, üzüm üreticilerinin ürününü tanıtıp pazar bulmasına destek için festivali düzenleyecek. Eylül ayı içindeki festivalin Belsa önünde yapılacağı öğrenildi.

Festival ile ilgili olarak İzmit Belediyesi’nde bir toplantı yapıldı. Toplantıya Muhtarlar Masası Koordinatörü ve aynı zamanda Belediye Meclis üyesi olan Mehmet Çetin, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Belediyenin Eğitim ve Kültür Müdürü Muhammet Öztürk, Arızlı Muhtarı Ruhan Menteş ve Kulfallı Muhtarı Yüksel  Oğuz katıldı.

 

HEDEF DAHA ÇOK GELİR ELDE ETMELERİ

 

Festival ile ilgili bilgi veren Başkan Yardımcısı Güray Oruç” Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, köylerdeki üreticilerin  kalkınması için projeler üretmektedir. Yapacağımız  üzüm festivali de bu çalışmalardan biridir. Amacımız, üreticilerimizin daha çok gelir elde etmesidir. Eylül ayındaki  festivale Belediyemiz sınırları içerisindeki bütün üzüm üreticileri katılabilir” dedi.  Çeşitli gösterilerle renklendirilecek festivalin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817