KÖRFEZ ÖRNEK OLDU,  İSTANBUL’DA DA DÜZENLENDİ

Geçtiğimiz aylarda Körfez Çamlıtepe Mahallesi’nde Körfez Vefa SK tesislerinde düzenlenen ayak tenisi turnuvasına 24 takım katılmış ve başarılı bir organizasyon yapılmıştı.

Yapılan turnuvayı örnek alan İstanbullu spor severler, benzeri bir organizasyon için Körfez Vefa SK Başkanı Muhammed Emin Kılıç ve yönetiminden talepte bulundular. Bunun üzerine kolları sıvayan Emin Kılıç ve yönetimi, 15 Eylül’de başlayacak olan turnuvayı düzenlediler.

Turnuva, Ataşehir’de Atapark Halı Saha’da yapılacak. Şimdiden turnuvaya İstanbul’da yer alan STK’lar ve kurumlardan takımların baş vuru yaptıkları belirtiliyor. Körfez Vefa SK Kulübü de bu turnuvada kendi takımı ile yer alacak ve başarılı sonuç almak için mücadele edecek. Halen, Derince ‘de devam eden ayak tenisi turnuvasında mücadele eden ekibin başarılı sonuçlar aldığı belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817