Körfez’de Görüşmeler Başladı

İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve beraberindekiler, partili kadınların tek tek görüşlerini aldı

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın dün önemli konukları vardı. İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, parti binasında ilçe başkanı Ramazan Tuna ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte son durumu ele aldı. Gerçekleşen buluşma sırasında kısa süre içinde atamasının yapılması beklenen yeni ilçe kadın kolları başkanı ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

ART ARDA GÖRÜŞMELER

Öte yandan gerçekleşmesi beklenen yeni atama ile ilgili bazı isimlerin gündeme geldiği öğrenildi. İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve yönetiminden bazıları, dün ilçe binasında en az 40 kadınla bir araya geldi. Bire bir yapılan toplantılarda partili kadınların görüşlerinin alındığı, iletilen bu fikirler istikametinde bir yol çizileceği ve belirlenecek isimlerin genel merkeze iletileceği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817