Körfez Parklarıyla Güzel
Körfez Belediyesi, yeşillikler içinde bir Körfez’i vatandaşlara sunmak için park ve çevre düzenlemelerine hız kesmeden devam ediyor. Yeşil alan miktarını her yıl bir önceki yılın iki katına çıkarmayı hedefleyen Körfez Belediyesi, bu alanda ki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar da bugüne 105 parktan 45’inin bakım-onarım çalışmalarını tamamladı.
Parklar Çeşitli Aletlerle Donatılıyor
Körfezlilerin vakit geçireceği alanların daha modern ve nitelikli olması için parklara çocuk oyun seti, fitness aleti, sentetik çim halı, kauçuk kaplaması, tel örgü, kamelya, bank, masa, çocuk oyun grubu elemanları, teknik detaylar ile bitkisel peyzajlarının yapımı devam ediyor. Ayrıca parka engellilerin de rahatlıkla kullanabileceği şekilde dizayn ediliyor.
Körfez Belediyesi park sayısını artırarak daha yeşil bir Körfez hedefine doğru ilerlerken 2 yeni parkı daha Körfez’e kazandırdı. Belediye ekipleri, Atalar Mahallesinde yeni parkın yapımını tamamlayarak yeşille donattı.