KTO’ NDA GÖZ SAĞLIĞI KONUŞULDU
 Körfez Ticaret Odası ve Dünya Göz Hastanesi İzmit Şubesi işbirliği ile Oda üyelerine yönelik “Ofiste Göz Sağlığını Bozan Tehlikeler” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Körfez Ticaret Odası (KTO) Üyelerine yönelik, ofis ortamlarında ekran karşısında çalışmalara bağlı olarak daha çok artan göz hastalıklarına yönelik Dünya Göz Hastanesi İzmit Şubesi işbirliği ile Prof.Dr.OrhanELİBOL’unsunumu ile gerçekleşen bilgilendirme toplantısı düzenledi.

KTO Üyelerinin katılımının yoğun olduğu toplantıda sunum yapan Elibol, “Göz sağlığı ihmale gelmez. Bu doğrultuda göz sağlığının nasıl korunması gerektiği konusunda halkımızı bilinçlendirmeye ve erken teşhis için düzenli göz kontrolünün önemini anlatmaya çalışıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Bilgilendirme toplantısından sunum sonrasında Prof.Dr.OrhanElibol, katılımcıların göz sağlığına yönelik sorularını cevaplandırdı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817