Muhtar Çöven’e Tebrik  Ziyaretleri Devam Ediyor

31 Mart seçimleri ile Körfez ilçeye bağlı Mimar Sinan Mahallesi’nde dört dönemdir görevi sürdüren Aynur Şöhretli Yiğit’e karşı seçimleri net bir farkla kazanan Mehmet Çöven, muhtarlık makamını devraldı ve ardından görevine başladı. Bir taraftan muhtarlık işlerini takip eden yeni Muhtar Çöven, diğer taraftan da tebrik için gelen konuklarını makamında kabul ediyor.

ÇÖVEN TEŞEKKÜR ETTİ

Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Mehmet Çöven, önceki gün de özel bir isimle bir araya geldi. Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ile beraberindeki oda yöneticilerini ağırlayan Muhtar Çöven, kendilerine ziyaretleri ve destek mesajları için teşekkür ederek, “Dostlarımız var olsun” açıklamasında bulundu.

“MEHMET KARDEŞİMİ TEBRİK EDİYORUM”

Buluşma sırasında Çöven’e üzerinde Atatürk portresinin bulunduğu bir saat hediye eden Oda Başkanı Yahya Öztürk ise, “Mehmet kardeşimi muhtar seçilmesi dolayısıyla tebrik ediyorum. Kendisinin bulunduğu bölgesine önemli hizmet ve kazanımlar sağlayacağına yürekten inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817