Öztürk’ten Parti Ziyaretleri

İLK ZİYARET AK PARTİ’YE

Oda Başkanı Yahya Öztürk, ilk ziyaretini AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’na yaptı. Beraberinde bir dönem AK Parti’de ilçe yönetim kurulunda yer alan Mehmet Ali Yıldırım ile birlikte, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile buluşan Öztürk, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Konukları ile yakından ilgilenen İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Yahya Öztürk ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk’ün sonraki durağı ise İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı oldu. Burada kalabalık bir partili grup ile birlikte konuklarını karşılayıp ağırlayan İlçe Başkanı Cahit Sürüm, Yahya Öztürk’ün başarılı bir oda başkanı olduğunu, kendisinin esnafın lehine olan çalışmalarını sürdüreceğine inandıklarını dile getirdi. Yahya Öztürk de buluşma sırasında İYİ Partililere yakın ilgileri nedeniyle teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817