Yakan çifti, Karadağ ve Azerbaycan’da
 Büyükşehir Belediyespor’un komite ve kata’daki başarılı çifti Tuba ve Mehmet Yakan, Avrupa arenasında iki farklı ülkede, mücadele edecek.

Yakan çifti, Karadağ ve Azerbaycan’da

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı karatecileri Tuba Yakan ve Mehmet Yakan çifti,  hafta sonu yapılacak olan şampiyonlarda mücadele edecek. Dünya ve Avrupa şampiyonu iki karateciden Tuba Yakan 13-14 Eylül tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılacak olan Bakü Open turnuvasında yarışacak. Dünya şampiyonası öncesi son prova niteliğini taşıyacak olan turnuvaya, Dünyanın bir çok ülkesinden karatecinin katılması bekleniyor.

MEHMET YAKAN KARADAĞ’DA

Kata’da mücadele eden Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un bir diğer karatecisi Mehmet Yakan ise aynı tarihlerde Karadağ’ın Bar kentinde 24 ülkenin katılımıyla yapılacak olan Akdeniz Büyükler Karate şampiyonasına katılacak. Fransa, İtalya ve Mısır gibi güçlü katacıların yarışacağı şampiyonada Mehmet Yakan, 13 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da tatamiye çıkacak. Yakan çiftinin her iki şampiyonadan da dereceyle dönmesi bekleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817