Zehir tecirleri ve kaçakçılara 2 günde 4 operasyon

Kocaeli emniyeti uyuşturucuya göz açtırmıyor. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı KOM Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ve Kaçakçılık Suçları Büro Amirliğince yapılan operasyonlarda 158 adet ecstasy hap, 16 gram esrar, 75 gram sentetik uyuşturucu maddesi, 53 bin paket kaçak sigara ve 1 kilo 974 gram toz esrar ele geçirildi. Yapılan operasyonlar neticesinde 7 şahıs gözaltına alındı. Şahıslardan 4’ü çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanırken, 3’ü serbest bırakıldı. Operasyonların İzmit ve Derince ilçelerinde gerçekleştirildi öğrenildi.

 

TOZ ESRAR BULUNDU
Yine 24 Ağustos’ta bir ihbar üzerine TEM otoyolundan İstanbul istikametine giden 72 plakalı TIR, polis ekiplerince Gültepe mevkiinde durduruldu. TIR’ın dorse kısmında yapılan aramada 53 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Araçta bulunan A.Ç. ve D.Ş. isimli şahıslar, polis ekiplerince gözaltına alındı. 25 Ağustos’ta Derince’de gerçekleştirilen operasyonda ise durdurulan 33 plakalı araçta 1 kilo 974 gram toz esra maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan A.A. ve M.G. isimli şahıslar polis tarafından gözaltına alındı.


BİNLERCE PAKET SİGARA
Yine aynı gün TEM otoyolu Gültepe mevkide durdurulan 06 plakalı bir TIR’ın dorse kısmında yapılan aramada 295 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Araçta buluna C.B. isimli şahıs gözaltına alındı. Operasyonlarda gözaltına alınan zanlılardan dördüne uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapıldı ve çıkarıldıkları mahkemede, iki zanlı tutuklandı, ikisi ise serbest kaldı. Gözaltına alınan diğer 3 zanlıya ise kaçakçılıklı mücadele kanununa muhalefet etmek suçundan işlem yapıldı ve üç zanlıdan ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817