BİRLİK BERABERLİKTE EN BÜYÜK GÖREV KADINLARA DÜŞÜYOR..
 Ayazma ve Tavşantepe’deki kurs merkezlerinde yılsonu sergi ve belge törenleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın da katılımıyla yapıldı.

Birbirinden güzel işlerin sergilendiği sergi açılış ve belge dağıtım törenlerine Başkan Doğan’ın yanı sıra  Belediye meclis üyesi Engin Uztürk, Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, mahalle muhtarları, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

 

MUTLU BİREYLER OLMANIZI İSTİYORUZ

 

Ev tekstil, el nakısı, iğne oyası ve giyim dallarında 116 kursiyerin belge almaya hak kazandığı

etkinliklerde konuşan Başkan Doğan “ kurslara gelip meslek edinmenizden, onları satarak gelir elde etmenizden büyük mutluluk duyuyoruz.  Sizleri kurslarımızda mutlu edip, evinize çocuklarınıza, eşinize daha huzurlu gitmenizi de sağlamak istiyoruz. Sizler için sayısız projeyi hayata geçirdik. Cephanelik sizler için dünyanın en modern Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’ni yaptık. Oradaki her türlü imkânlardan faydalanabilirsiniz. Bayanlarımız için gezilerimiz devam ediyor. Sizler için açtığımız fitnes salonlarımızdan da ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Yine girişimci bayanlarımız için mikro kredi imkânımız var.  Ürettiğiniz ürünleri satabilmeniz içinde belediyemizin satış noktaları emrinizdedir.

 

TEK DERDİMİZ HİZMET

 

Bizim tek derdimiz, sizlere hizmet etmek. Bu amaçla gece gündüz çalışıyoruz. Toplumun her kesimine her yaş grubuna hizmet etmeye çalışıyoruz. Biz yokluklar içerisinde hayatımızı geçirdik. Yavrularımız bizim yaşadığımız yoklukları yaşamasınlar istiyoruz. 

 

BİZİM GİDECEK YERİMİZ YOK

 

Millet olarak büyük mücadeleler verdiğimiz günler yaşıyoruz. Tarihten bu yana vatanımızı bölmek isteyen güçler var. Bu güne kadar Atalarımız buna izin vermedi. Bugünde bizler üzerimize oynanan bu oyunlara müsaade etmeyecek, bizi bölmelerine, birbirimize düşürmelerine fırsat vermeyeceğiz. Vatanı bölmek isteyenler, bizi Suriye ve Irak gibi yapmak istiyorlar. Bizi bölmelerine izin vermeyin. Onların gidecek yerleri vardı, bize geldiler. Peki biz nereye gideceğiz. Biz son kaleyiz.  Gün birlik beraberlik günüdür.  Bu birlik beraberlik mücadelesinde en büyük görev siz kadınlara düşmektedir. Kadınlarımız, tarihten bu yana ülke kaderini belirlemede her zaman önemli bir yere sahip oldular.. Onlar öncü olurlar ise herkes onların yolunda ilerler” şeklinde konuştu.

Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın da konuşmasında “toplumumuzun kalkınması siz değerli kursiyerlerimizin eğitimleriyle mümkün.  Bu vesileyle böylesi önemli bir hizmeti sunduğu için Başkanımıza teşekkürü ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından kursiyerlere belgeleri verildi ve daha sonra sergilerin açılışları yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817