Engin Öztürk güven tazeledi
Olağan genel kurulunu gerçekleştiren Körfez Muhtarlar Derneği`nde, Engin Öztürk güven tazeledi. Aynı zamanda Kutluca Köyü Muhtarı olan dernek başkanı Engin Öztürk, muhtarların sorunlarını gidereceği inancına sahip oldukları ‘Mahalli İdareler Kanunu`nun bir an önce yasalaşmasını beklediklerini ifade etti. 
 
36 MUHTAR KATILDI
Körfez ilçe Kaymakamlığı Orhan Badraslı Toplantı Salonu'nda dokuzuncusu gerçekleştirilen kongreye dernek üyesi 36 muhtar katıldı. Divan Başkanlığı`nı Muhlis Soydaş'ın yaptığı kongrenin divan kâtipliklerini ise Samsun Mahallesi Muhtarı Ramazan Gündoğdu ve Hacıosman Mahallesi Muhtarı Perihan Tuç yaptı.
 
GÜVENCEMİZ YOK
Engin Öztürk, "Muhtar olarak sorunlarımız var. Bu sorunlarımızı ancak birlikte çözeriz. Hiç bir yerden gelirimiz, bir sağlık güvencemiz bile yok. İktidardan ‘Mahalli İdareler Kanunu`nun bir an önce çıkmasını talep ediyoruz. Muhtar arkadaşlarımız imkansızlıklara rağmen görevini iyi yapmaya çalışıyor. 
 
AİDAT ARTIRILDI
İsteğimiz muhtar arkadaşlarımızın rahat yaşamaları" dedi. Körfez Muhtarlar Derneği kongresinde faaliyet, hesap ve denetleme raporları okunarak oy birliğiyle kabul edildi.Tek listeyle gidilen seçimler sonunda Körfez Muhtarlar Derneği başkanı Öztürk ve yönetimi yeniden seçildi. Dernek aidatı oy çokluğuyla alınan kararla 10 TL`den 15 TL'ye çıkarıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817