HEREKE SEMT POLİKLİNİĞİ KÖRFEZ DEVLET HASTANESİ’NE BAĞLANDI

 Daha önce S.B.Ü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı olan Hereke Semt Polikliniği ulaşım açısından daha kolay ve yakın olan Körfez Devlet Hastanesi’ne bağlanarak ileri tetkiklerin daha kısa sürede yapılması sağlandı. Haftada bir gün Genel Cerrahi uzmanı,  her gün Kadın Doğum uzmanı ve Dahiliye uzmanının hizmet verdiği Semt Polikliniği’nde deneyimli sağlık personellerimiz ile enjeksiyon, pansuman, kan alınması gibi bir çok tetkik ve doktor istemiyle tedavi işlemleri yapılabilmektedir. İnternet ve telefon ile MHRS üzerinden randevu alınabilmektedir. İlerleyen günlerde artan ihtiyaç doğrultusunda poliklinik sayısı ve branşlar arttırılarak hasta memnuniyeti arttırılması hedeflenmektedir.  

Hafta içi 09:00-16:00 arası poliklinik hizmeti verilen semt polikliniğimizde haftanın yedi günü 08:00-23:00 saatleri arası sağlık personelleri hizmet vermektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817