İTTİFAKDAN ÇATLAK SESLER ÇIKMAYA BAŞLADI

Yerel seçimler yaklaşırken  Körfez'de Ak Partiden seçimi alamayacağını anlayan  iki Muhalefet partisi kendi aralarında ittifak yapma kararı almıştı. Geçtiğimiz günlerde CHP. ile DP. İttifak kararını açıklamışlardı.

Körfez Tarihinde ilk defa üst üste rekor bir oyla seçilerek başkanlık yapan mevcut Başkan Pehlivan'ı devirmek için her türlü yolu deneyen muhalefet , bu ittifakla bu sefer seçimi alacağız iddasında.

 

Geçtiğimiz seçimdeki gücünden eser bulunmayan Fevzi Canbaz, CHP. den meclis üyeliği karşılığı bu partiyle ittifak yaparken, bu ittifaka hem parti içinden hem de CHP' nin ileri gelenlerinden tepkiler gelmeye başladı.

 

Partinin ileri gelenleri bu aralar kendi aralarında toplantılar yaparak bu ittifakın yapılmasının Partiye bir şey kazandırmayacağını konuşuyorlarmış. Partililer '' Fevzi Canbaz'ın gücü olsa kendi aday olurdu. Bizim oylarımızla meclis üyesi seçilecekler. Ondan sonra da bizi tanımayacaklar. Gerçek CHP 'liler niye koyulmuyor. Bunların bize hiç bir faydası ve getirisi olmaz şeklinde konuşuyorlarmış. CHP. cephesi böyle iken ittifaka Demokrat Partilierde karşıymış. Partililer ‘’Canbaz,  kendisinden başkasını düşünmüyor. Biz onun peşinden gitmek zorunda değiliz. Kime sormuş da ittifak kararı almış şeklinde konuşuyorlarmış. Bakalım Körfez’deki ittifak sandıklara ne kadar yansıyacak?

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rıdvan serin 11 yıl önce

bu ittifaktan bi cacık olmaz. canbazın kendine hayrı yok. ak partinin ekmeğine yağ sürüyorlar.

Avatar
Selahattin kanık 11 yıl önce

pehlivan hepsini toplarrrrr, bir çuvala koyar. sallar, sallar duvara vurur:)

Avatar
İbrahim E. 11 yıl önce

idda ediyorum. çok yakında körfezde kavgalar basına yansıyacak

Avatar
AKIN 11 yıl önce

korku cenetten çıkmadır atalarımız ne güzel demiş eyer bu birlrşme gerçekleşirse degil yunuus karaosmanoglu hiksye.demedi deme.

Avatar
mustafa kafkasya 11 yıl önce

şu memleketin haline bak insanlar yıllarca davamız diyor sonra bakıyorsun kaynaşmışlar rahmetli erbakan hocam diyorduya bunların birbirinden farkı yok aynen öyle körfezde tamamı bir araya gelse yinede ak parti kazanir çünkü bunlarin dava veilkesi yok tamamen ben eksenli siyaset yapiyorlar bunuda artik bu güzel insanlar yutmuyor yolun açik olsun receptayip erdoğan ve onun dava arkadaşlari

banner2817