Kandıra Tekkeköy rampasında Kaza
 Bu kazalardan birisi de Kandıra Yolu Tekkeköy Rampası mevkiinde yaşandı. Islak yolda duramayarak çarpışan ve şarampole uçan otomobil ile kazaya karışan araçta 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre İzmit-Kandıra yolu üzerinde İzmit istikameti üzerinde Mini Köşk'e 2 kilometre kala kaza yaşandı. 2 aracın karıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Yoldan geçenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri ve ambulans sevk edildi.

Vatandaşların da yardımıyla araçlardan çıkartılan yaralılar Kocaeli Devlet Hastanesi ve KOÜ Umuttepe Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından bir süre kapanan trafik ekiplerin çalışması sonucu tekrar açıldı. Yolun açılıp temizlenmesiyle trafik normale döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817