Körfez Belediyesinden Hayatı Kolaylaştıran Çalışmalar

Körfez Belediyesi ekipleri, vatandaşın günlük hayatını etkileyecek durumlara anında müdahale ederken, çözüm üreterek onların yaşamlarını daha rahat sürdürmeleri için çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde İSU tarafından yürütülen çalışmalar sonrasında biten bölgelerde anında düzenleme ve asfaltlama çalışması yürütülüyor.

SICAK ASFALT SERİLİYOR

Körfez Belediyesi yetkilileri, İSU tarafından yürütülen alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgede vatandaşların olumsuzluktan etkilenmemesi adına hemen düzenleme yapıldığını, Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte sıcak asfalt seriminin de gerçekleştirildini belirtti.

VATANDAŞLAR İÇİN KÖPRÜ

Körfez'in en işlek caddelerinden biri konumundaki Ağadere Caddesi'ne de ismini veren Ağadere üzerinde ise vatandaşların geçişini daha rahat sağlaması adına ek köprüler inşa ediliyor. Araç geçişi için iki ayrı köprü inşaasının tamamlandığı Ağadere üzerinde şimdi de vatandaşlar için yeni bir köprü inşa ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817