Körfez Erzurumlular Hafta  Sonunda Coştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, Milletvekili Saffet Sancaklı, İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez Belediye Başkan Adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, son seçimlerde Milletvekili adayı olan Hilal Elmas, Belediye Meclis Üyeleri Ertam Peker, Ahmet Topuz ve ilçe yöneticileri ilk olarak Körfez Erzurum Derneği’ni ziyaret ettiler. Gurup, Dernek Başkanı Yavuz Göğdemir ve yönetimi ile Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok ve Dadaşlar tarafından kalabalık bir ekiple karşılandı.

Ziyaret sırasında yapılan konuşmalarda MHP’nin 1999 ruhuyla seçimlere hazırlandığını ve başarılı olacağı belirtildi. Erzurumlu olan Belediye Başkan Adayı ve Erzurumlular Vakıf Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu’da hitabında hizmet etmek ve ilçe de MHP’nin varlığını göstermek için aday olduğunu söyledi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın’da konuşmasında yerel seçimlerde halkın kendilerine güvenerek oy vereceklerini ve başarılı olacaklarını söyledi. Konuklara dernek bahçesinde hazırlanan cağ kebap ikramı yapıldı.

MHP gurubu daha sonra Erzurum Çat İlçesi Derneği’ne gitti. Burada da Dernek Başkanı Selami Laçin ve yönetimi tarafından karşılandılar. Burada da yapılan konuşmalarda yerel seçimler hakkında sohbet edildi ve destek istendi.

Herfene Gecesi

Körfez Erzurumlular Derneği bu ziyaret sonrasında her yıl geleneksel hale getirilen Herfene Gecesini kutladılar.

Ozanların ve sanatçıların yer aldığı geceye, Körfez belediye Başkanı İsmail Baran, Erzurum Dernek başkanları ve dernek yöneticileri ile üyeler katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817