KÖRFEZDE İŞYERLERİ DENETLENİYOR

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte ilçe genelinde eğlence ve dinlence yerlerine yönelik denetimlerde bulundu. İlçe Körfez genelinde gerçekleştirilen ve bir gün içinde 22 iş yerinin incelendiği çalışmada ekipler, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, hijyen, gıda maddelerinin saklama koşulları ve çalışan personellerin kılık kıyafetinden iş elbiselerinin uygunluğuna kadar bir çok hususu denetledi

EKSİKLER İÇİN SÜRE VERİLDİ

Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerde büyük bir olumsuzlukla karşılaşmazken, eksikleri tespit edilen iş yerlerine ise olumsuzlukların giderilmesi için ek süre verildi. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, “İnsanların yaşamlarını sürdürdükleri işyerlerinde halkımıza güvenilir ve temiz olarak gıda maddesi üretip satmaları için denetimlerimiz aralıksız sürecek” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817