MHP SAFFETLE KÖRFEZ TURU YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsoy yönetimi ve partililerin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programın startı ilk önce parti binasında verildi.Kocaeli İl Başkan Aydın Ünlü, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın da katıldığı program kapsamında partililer, Tütünçiftlik Sahil Bölgesi'nde ki özel bir mekanda toplandılar. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Zeki Gürsu, girilmedik ev, sıkılmadık el, gidilmedik sokak bırakmayacaklarını ve 2019 yılında yapılacak seçimlerde hem yerelde hem de genelde MHP'yi iktidara taşıyacaklarını söyledi. Daha sonra konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü, Mağdurun, vatandaşın son umudu MHP’dir. Bizler de MHP’nin gücünü kamuoyunda göstermek adına vatandaşlarla daha iç içe onların problemlerini çözmek için kamuoyunun önünde olacağız. Ülkücüler iktidar istiyor. 15 Temmuz’da vatandaşın gönlüne girdik, şimdi de sokaklarda birilerinin ulaşamadığı yerlerde vatandaşlarla ilgilenen bir MHP’yiz. 2019’da da vatandaş bize hak ettiğimiz muameleyi gösterecektir.” dedi.

Daha sonra belirli guruplara ayrılan partililer, sokak sokak, cadde cadde, sivil toplum örgütlerini, iş yerlerini, kahvehaneleri, ve özel mekanları ziyaret ederek, davalarını anlattılar. Yapılan ziyaretler sonrası tutulan tutanaklar, yetkililere değerlendirilmek üzere teslim edildi. Ziyaretlerin çok verimli geçtiğini belirten parti yetkilileri, bu tür etkinlikleri bundan sonra da gerçekleştireceklerini söylediler. Programa, partinin bütün kademesinde vazife alanlar katıldı. Programda, küskünlüklerin bir kenara bırakıldığı, birlik ve beraberlik rüzgarların estiği görüldü. Program çerçevesinde sokak ziyaretlerinin yanı sıra dernekler de unutulmadı ve buralara da gidilerek, sohbet edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817