Mini mini birler  karneyle tanıştı

Derince Dumlupınar İlkokulu’nda eğitim gören 331 öğrencinin yarıyıl tatiline çıktığı karne töreninde ilk kez karne ile tanışan 64 birinci sınıf öğrencisinin mutluluğu görülmeye değerdi

 

64 minik karneyle tanıştı

Eğitim-öğretim yılının ilk dönemi sonunda, 331 öğrencinin eğitim gördüğü Derince Dumlupınar İlkokulu’nda öğrencilere karneleri sınıflarda öğretmenleri tarafından verildi ve ardından okul bahçesinde bir tören organize edildi.  Coşku içersinde geçen karne törenlerinde en büyük mutluluğu ilk kez karne alan 64 kişiden oluşan birinci sınıf öğrencileri yaşadı. İlk karnelerini öğretmenlerinin elini öperek alan öğrenciler, heyecanla ders notlarını inceledi. Bu yıl okula başlayan ve ilk kez karne heyecanı yaşayan öğrencileri ailelerinin de yalnız bırakmadığı görüldü.

 

Başarılı ödülsüz kalmadı

Dumlupınar İlkokulu’nda düzenlenen karne töreninde ayrıca başarılı öğrenciler ödüllendirildi. Ayın örnek öğrencisi seçilen Elif Naz Gündemir’e ödülünü sınıf öğretmeni Leyla Susam verdi. Olumlu İletişim Ödülünü kazanan Şeyda Bölük ise ödülünü sınıf öğretmeni Özlem Aydemir’in elinden aldı. Müdür Yardımcısı Metin Öz ise ayın en temiz sınıfı seçilen 1-B sınıfı ile okul içi turnuvada şampiyon olan 4-A sınıfına ödüllerini takdim etti. Törende ayrıca Rehber Öğretmen Asuman Bayram tarafından, Dumlupınar İlkokulu’nda her yıl yapılan aile eğitiminde birinci dönem aile eğitimini tamamlayan velilere sertifikaları da verildi.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, ziyaretlerinden dolayı Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkan ve Yönetimine teşekkür etti. “Kocaeli’nde önemli bir nüfusa sahip olan Gümüşhanelileri ilimizde yaptıkları hizmet ve çalışmalardan takip ediyorum, bu hizmet ve çalışmaların devam etmesi temennisindeyim,” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817