Nurus Mobilya soyuldu
Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Yalçın Eren`in Kocaeli Bayiliğini yaptığı Nurus Mobilya Mağazası dün gece kimliği belirsiz kişi ve kişilerce soyuldu. Kartepe İlçesi Özdelik AVM yanındaki 4 katlı binada faaliyet gösteren Nurus Mağazası`nın giriş kapısını açarak içeri giren hırsız ve hırsızlar, mağazada bulunan para kasasını parçaladı. Hırsızlar, kasa içerisinde yaklaşık 6 bin TL değerinde para ve altınları  alıp kayıplara karıştı.
 
SABAH FARKEDİLDİ
Sabah mağazaya giden çalışanlar kapının açık olduğunu görünce hırsızlık olayı ortaya çıktı. Olay yerine gelen polis, parmak izi aldı, etrafı kontrol etti. Kamera kayıtlarına el koyan polis hırsızların eşkallerini tespit etmeye çalıştığı öğrenildi. Nurus Bayi Yalçın Ergen, “dün gece iftarımız vardı. İftardan sonra şehir dıyına çıktım. Bu sabah mağazanın soyulduğu söylendi bana. Polis gerekli incelemeyi yapıyor” dedi.

kaynak: bizimkocaeli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817