Okur İlimtepe’ye Başbakanın Selamını Getirdi
 Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur,İlimtepe Mahallesinde esnaf ve ev ziyaretleri yaptı. Ziyaret ettiği yerlere Başbakanın selamını götüren Okur, “Bizler halkımıza en iyi şekilde hizmet vermek için buradayız” dedi.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve Körfez ilçe teşkilatı ile birlikte İlimtepe Mahallesinde bulunan esnafı, İlimtepe Merkez Cami Dernek Yönetimini ve ayrıca mahallede hasta ve taziye ziyaretleri yaptı.Vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemek için Kocaeli’nde değişik ilçelerde sürekli ziyaretler yaptıklarını belirten Milletvekili Okur “Ak kadrolar olarak halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Sürekli halkla iç içeyiz. Onların talep ve isteklerini dinleyip çözüm noktasında yardımcı oluyoruz” şeklinde konuştu.

Okur İlimtepe Merkez Camiini Çok Beğendi

Ak Partililer ilk olarak yakın bir zamanda annesini kaybeden Şaban Acar’a taziye ziyaretinde bulundular. Daha sonra İlimtepe Merkez Camiine geçen Milletvekili Okur ,Belediye Başkanı Pehlivan, İlçe Başkanı Badem ve beraberindekiler öğle namazı öncesi camii cemaatiyle sohbet yaptı. Caminin mimarisini çok beğenen Okur emeği geçenlere teşekkür etti. Çevre düzenlemesi için proje çizildiğini belirten dernek başkanı Osman Gün “Bugüne kadar camimizin yapımında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ve Körfez Belediyesi’nin çok büyük katkıları oldu. Son olarak çevre düzenlemesi ile ilgili destek istiyoruz” sözlerine karşılık Belediye Başkanı Pehlivan “bugüne kadar elimizden geleni yaptık, bundan sonrada yapmaya hazırız” dedi.

Hastalara Acil Şifalar Dilediler

İlimtepe Mahallesinde hasta olan iki vatandaşın evini ziyaret eden partililer büyük bir sevinçle karşılandı. Uzun zamandır çeşitli rahatsızlıkları bulunan ve evinde istirahat eden Nazım Bahtiyaroğlu’na ziyarette bulunan MilletvekiliOkur, Belediye Başkanı Pehlivan ve İlçe Başkanı Badem acil şifalar diledi. Daha sonra Osman Çiçek’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Ak Partililer daha sonra Çeçen bir ailenin evine konuk oldular.

Okur “Çeçenlerin Sorunlarıyla Yakından İlgileneceğim”

İlimtepe Mahallesinde yaşayan Çeçen vatandaşlarla bir araya gelen Okur, onların sorunlarını dinledi ve tek tek not aldı. Çeçenlerle uzun süre sohbet eden Mehmet Ali Okur Türk vatandaşlığına geçen Çeçenlere hoş geldiniz dedi. Çeçenlerin sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirten OkurTürkiye’yi dünyanın en önemli ülkesi yapmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817