Sertap Erener aradığı sesi Körfez’de Buldu
 Fox TV’de düzenlenen ‘’Sesi çok güzel’’ adlı yarışma programı için Kocaeli’nde ön elemeler yapan Ünlü Sanatçı Sertap Erener, gelen bir telefon üzerine gittiği Körfez AVM Center’de çalışan genç kızın sesine hayran kaldı. Sertap Erener tarafından iki Türkü okutturulan Hilal Alkan, ön elemeleri geçti ve yarışmaya davet edildi.

Jüri üyeliğini GökhanTürkmen, Sibel Can ve Sertap Erener’in yapacağı yarışma programım için, ünlü sanatçı Kocaeli’nde sesleri dinliyordu. Körfez’den gelen bir telefonla, Körfez AVM Center’de, TKM Mağazası’nda çalışan Hilal Alkan’ın çok güzel sesi olduğu söylendi. Bunu üzerine Körfez AVM Center’e gelen ünlü sanatçı ve ekibi, Doygun Cafe’de seti hazırladı ve genç kızla sohbet ettikten sonra iki Türkü söyletti. Hilal Alkan’ın güçlü sesi karşısında çok duygulanan sanatçı, genç kızı kutladı ve ön elemeyi geçtiğini söyledi.

Aradığı güçlü sesi Körfez’de bulan sanatçı, daha sonra hayranlarına imza dağıttı ve ayrıldı. Sertap Erener’in çekim ekibi, genç kızla hazırlık röportajları yaptıktan sonra İstanbul’da ki elemelere davet ettiler. 22 yaşındaki Hilal Alkan’ın, elemelerde Kocaeli’ni ve Körfez’i temsil edeceği belirtildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817