Söğüt İlimtepe’de Moral Depoladı


Mahallede faaliyet gösteren KOMEK, cami derneği, eğitim kurumu ziyaretleri ve ev toplantılarına katılan Söğüt gördüğü ilgiden çok memnun kaldı.

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında vatandaşlarla bir araya geliyor, sohbet ediyor ve onların dertlerini dinliyor. Bu kapsamda İlçe SKM Başkanı Fehmi Öztürk ve ilçe yöneticileri ile birlikte  İlimtepe Merkez Cami Derneği yönetimi ve cemaatiyle bir araya gelerek sohbet etti. Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt  ve beraberindekiler daha sonra mahallede bulunan KOMEK merkezine geçtiler. KOMEK’te kursiyerlerin yaptıkları çalışmaları da inceleyen Söğüt kursiyerleri “el emeği göz nuru” çalışmalarını çok beğendiğini belirterek kursiyerleri tebrik etti.

AK Parti  mahalle irtibat bürosunda, İlimtepeli bayanlar ile bir araya gelen   Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt “Tevazu ile çalışmalarımızı sürdürürken, gönüllere dokunmayı sürdüreceğiz” dedi. Sosyal belediyeciliğe de önem vereceklerinin altını çizen Söğüt, “Sosyal belediyecilik anlayışımızı, tüm mağdur ve mazlumlarla birlikte ailelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza ve engellilerimize hizmet verecek şekilde genişleteceğiz.” diye konuştu.

İlimtepe 17 Ağustos İlkokulunu ziyaret ederek, idareci, öğretmen ve okul aile birliği yöneticilerinin de isteklerini dinleyen Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt İlimtepe Mahallesindeki seçim çalışmalarını ev ziyaretleri ile tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817