7 yıllık hizmeti Güvenle taçlandırdılar


Onur Zaman’ın sahibi olduğu Zaman Otomotiv, verdiği oto alım-satım hizmeti ile birlikte oto kiralamada, son model otomobillerle, VİP araç, arazi araçları, günlük, haftalık, aylık oto kiralama hizmetiyle sektörde yer aldı. 26 otomobil ile oto kiralamada kalabalık araç sayısıyla hizmet veren Zaman Otomotiv, verdiği tüm araçlarını garantili ve kaskolu olarak teslim ediyor.

Oto alım-satımında da verdiği 2. El araçlarda garantili satış yapan Onur Zaman, bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadan hizmet verdiklerini, bunun da temelinde karşılıklı güvenin yer almasından kaynaklandığını söylüyor.

Oto yıkama

Onur Zaman, otomobil hizmetleri ile 7 yıldır içli-dışlı olduklarını ve bu mesleği severek yaptıklarını ifade ederek, ‘’4 personelimle alım, satım, kiralamanın yanı sıra Körfez Endüstri Meslek Lisesi arkasındaki iş yerimizde son teknoloji ile araçların iç, dış temizliğini de yapıyoruz. Diğer hizmet alanlarında olduğu gibi temizlik konusunda da müşterilerimiz güvenle araçlarını teslim edebilirler. Bundan önce uzun yıllar yurt dışında pazarlama hizmeti de yaptım ve müşteri ne ister, ne bekler biliyorum. Bu nedenle de bize gelen müşteri kesinlikle pişman olmaz ve en iyi hizmeti, güvenle alır’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817