AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Kartepe Fikir Kulübü’nün davetlisi olarak Kartepe’ye geliyor.

Gazeteci kimliğiyle Türkiye kamuoyunun yakından tanıdığı isim olan AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar Kartepe Fikir Kulübü’nün davetlisi olarak Kartepeliler’le bir araya gelecek.

Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür ve Kongre Merkezi’nde Cumartesi günü düzenlenecek konferansa tüm Kartepeliler’in katılmasını arzuladığını belirten Fikir Kulübü Başkanı Necdet Subaşı; ’Fikir Kulübü olarak önümüzde ki günlerde bu tür organizasyonlarla Kartepeli hemşehrilerimizin huzuruna çıkacağız.

Amacımız Kartepeli hemşehrilerimizi, fikir ve düşünce hayatlarına etki edecek ülke çapındaki isimlerle bir araya getirmek ve görüşlerinden istifade etmektir’ dedi.

Subaşı açıklamasının sonunda, ilerleyen zamanlarda ülke çapında isim yapmış yazarları Kartepe'ye getirecek yeni çalışmalar içerisinde olduklarını sözlerine ekledi ve tüm Kartepe halkını konferansa davet etti.

CUMARTESİ 19:00'DA

Gazeteci- Yazar ve Milletvekili Şamil Tayyar Kartepe Fikir Kulübü'nün davetlisi olarak 7 Aralık Cumartesi Günü Saat 19:00'da Köseköy Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde Kartepeliler ile biraraya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817