AK PARTİ KÖRFEZ’DE SİNAN BARIŞ KAYA’DA DOSYA VERDİ

AKP  Körfez İlçe Belediye Başkanlığı aday adaylarından Sinan Barış Kaya’da dosyasını teslim ederek aday adaylığını açıkladı.

AKP Körfez İlçe’nin 8 aday adayından birisi olan Avukat Sinan Barış Kaya, AKP İlçe Teşkilat Binası önünde düzenlenen açık hava konuşmasıyla aday adaylığını ilan etti ve dosyasını AKP Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın’a verdi. Sinan barış Kaya’nın adaty adaylık açıklamasında , diğer aday adaylarından yalnızca Faruk Denli ile Körfez Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın’ın yer alması eleştirildi.

 Sinan Barış Kaya kendisini desteklemeye gelen yaklaşık 200 kişilik gruba teşekkür ettiği konuşmasında, Peygamber efendimizin sözünü hatırlatarak, ‘’İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır. Gelin hep birlikte Körfez İlçesi’ni yaşanabilir hale getirmek için çalışalım. Peygamberimizin insan sevgisini, Hazreti Ömerin adaletini, Hazreti Ali’nin cesaretini kendime şiar edinerek yola çıktım ve aday adayı oldum’’ dedi.

 Daha sonra Sinan Barış Kaya dosyasını Körfez ilçe Başkan vekili Şaban Aydın’a teslim ederek, resmi başvurusunu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817