ALTIN KİRAZ’DA ŞAMPİYON; ETİ GROUP

Körfezli futbol adamı Metin Özkan tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve Mitat Atalay’ın da koordinatörlüğünü üstlendiği, bu yıl 12’nci kez düzenlenen Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası’nda final heyecanı önceki gün oynandı. Körfez Belediyesi Çim Halı Tesislerinde düzenlenen turnuvanın finali tam manası ile büyük bir organizasyon şeklinde geçti.

İKİ GÖSTERİ MAÇI BİRDEN

Programların ilkinde Mustafa Aslı nezaretinde Körfez İlçesi Birlikspor Metin Özkan Futbol Okulları sporcuları gösteri maçında kozlarını paylaştı. Genç sporcular yetenekleri ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Sonrasında ise kent genelinden protokol mensupları ile Kocaelispor’un efsane kadrolarında yer alan isimler oynanan gösteri maçında karşı karşıya geldi ve kozlarını paylaştı.

ETİ GROUP KALECİ METİN’E TAKILDI

Gecenin sonunda ise turnuvada tüm rakiplerini geride bırakarak finali yükselme başarısı gösteren Eti Group ile İSGPlus OSGB takımları final maçında sahaya çıktı. Büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelenin ilk yarısı ve ikinci devresi oldukça farklı bir sonuçla tamamlandı. Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısında iki takımda çeşitli pozisyonlar bulurken İSGPlus OSGB takımının kalecisi Metin Akdoğan net pozisyonlarda kalesini gole kapattı.

ÖNCE BERABERLİK GELDİ

Bu devrede geliştirdiği tehlikeli ataklarla pozisyonlar bulan İSG Plus OSGB ise turnuvanın gol kralı olan Ümit Kahya ve Aytekin Ekin’in golleri ile ilk devreyi 2-0 önde tamamladı. İkinci yarı ise çok daha farklı bir oyunla geçti. Birbirinden tecrübeli isimleri kadrosunda bulunduran Eti Group, golle başladığı ikinci yarıda bir anda 2-2’lik beraberliği yakaladı.

ŞAMPİYONLUK 5-2’LİK SKORLA GELDİ

Daha sonra ise Eti Group takımının etkili oyuncusu Melih Öztorun, gole giden Ümit Kahya’yı düşürdüğü için hakem tarafından kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve takımını eksik bıraktı. Ancak buna rağmen etkili isimlerle net pozisyonlar bulan ve golleri atan Eti Group, sahadan 5-2 üstün tamamladı. Bu skorla şampiyonluğa ulaşan Yeşil Siyahlı takım, turnuvada iki kez üst üste zirveyi bulan ilk takım oldu. Final mücadelesinin ardından gerçekleşen ödül töreni ile başarılı takım, sporcu ve kişilere kupaları takdim edildi.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Bu arada 12. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası’nın final gecesine Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, Kocaelispor eski Teknik Direktörü Engin Korıkır, MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, SP meclis üyesi adayları Ömer Faruk Coşkun ve Recep Sarıdoğan, DEVA Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Orhan Bozkurt, YRP Körfez Belediye Başkan adayı Hacı Latif İşçen, CHP Körfez Belediye Başkan adayı Tayfun Balıkçı, Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Federasyon Başkanı Alican Kazgan, KAI Vakfı eski Başkanı Mehmet Irak, İlimtepe Mahallesi Muhtarı Kazım Elmas, Hodri Meydan Taraftar Derneği Başkanı Haluk Bozo ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım, Kocaeli Üniversitesi akademisyenlerinden Öznur Gökkaya ve Levent Atalı, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, Zafer Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Abdulkadir Erbağcı, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, turnuvanın ana sponsoru Full Medya firmasının sahibi Şenol Çiçek ile çok sayıda taraftar geldi.

ETİ GROUP: 5

İSG PLUS OSGB: 2

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Birtan Yavuz

İSG PLUS OSGB: Metin Akdoğan ***, Erdi Özer **, Osman Gencer ***, Aytekin Ekin *** (Teyfik Işık **), Furkan Uzun **, Tümay Dizman ** (Emre Ayhan **), Ümit Kahya ***

ETİ GROUP: Engin Varıcıoğlu **, Melih Öztorun **, Erol Badiş ***, Ali Arslan ***, Engin Öztonga *** (Kutay Şenyıl ***), Yaşar Aydın ***, Eser Akbaş ***

GOLLER: Aytekin Ekin, Ümit Kahya (İSG Plus OSGB), Melih Öztorun, Erol Badiş, Ali Arslan, Eser Akbaş (2) (Eti Group)

SARI KART: Furkan Uzun (İSG Plus OSGB)

KIRMIZI KART: Melih Öztorun (Eti Group)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817