AYGÜN; CHP BU ÜLKEDE KUR'ANI YASAKLADI
 AKP Körfez İlçe Teşkilatında yapılan bayramlaşmada, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, paralel yapyı eleştirdi, Başbakan’a oy istedi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da konuşmasında  İsrail’e beddua, Başbakan’a dua etti.

AKP Körfez İlçe Teşkilat binasında yapılan bayramlaşmaya kalabalık partili gurubun yanı sıra, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İlçe Başkanı Osman Badem, Belediye Başkan Yardımcıları Selahattin Kabadayıoğlu, Faruk Denli ve Belediye Meclis Üyeleri ile parti yönetimi, kadın ve gençlik kolları katıldılar. Bayramlaşmada, Yunus Pehlivan döneminde görev yapan eski Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan’da uzun bir aradan sonra ilk kez gözüktü ve Faruk denli ile yan yana oturdu. Belediye Başkanı İsmaqil Baran ise bayramlaşmaya yarım saat gecikmeli katıldı.

Paralel devlet eleştirileri

Bayramlaşma sonrasında partililere hitap eden Milletvekili Zeki Aygün, yine paralel devlet iddialarını gündeme getirerek, ‘’Hükümetle uğraşmak için paralel devlet her şeyi yaptı. Her türlü fitne fücuru kullandılar. Bu gün tankı, topu, uçağı kendimiz yapıyoruz. Uçağın yüzde 70’ini, diğer silah ve araçların yüzde 100’ünü kendimiz üretebiliyoruz, bu da başkalarının hoşuna gitmiyor. Yapılan hizmeti, bulunduğumuz yeri küçümsemeyelim. Bu güne kadar hükümetler gücünü başka yerlerden alıyordu, şimdi almıyor, siyaset yerlerde sürünüyor. Kurtuluş Savaşı’ndan sonra bu ülkenin 50 yıl sonrasını bitirdik dediler  ve Kur’an okumayı yasaklayan CHP’ye bunun için güvendiler. Bu gün ülkenin gün geçtikçe Müslüman olduğunu gördüler ve 44 yıldır baktıkları Fethullah’ı kullandılar. Kur’an okumayı yasaklayan CHP zihniyeti ile dini kanadın temsilcisi MHP aynı safta yürüyorlar. Burada konuşulanları sahaya inerek vatandaşlara anlatın ve Başbakanımıza oy isteyin’’ dedi.

Beddua

Daha sonra söz alan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise konuşmasına Filistin’de ölenlere üzüldüğünü söyleyerek başladı ve ‘’Filistin’de yaşanan katliam nedeniyle gönlümüz buruk, böyle bir ortamda bayram kutlamak zor. 3 Ağustos’ta İlimize gelecek olan Başbakanımız için 130 bin kişilik kalabalığı tekrar toplayalım’’ dedi. Baran konuşmasında İsrail’in helak olması için beddua, Başbakan’ın başarılı olması için de dua ederek sözlerini bitirdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817