Baran Geleceğin Yıldızlarını Ağırladı
 Körfez’de geçtiğimiz dönem içerisinde açılan ve kısa süre içerisinde meyvelerini veren Fatih Sultan Mehmet bilgi evi öğrencileri, idarecileri ve öğretmenleri Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti.

Kocaeli’de 13 noktada yer alan Bilgievleri, tam donanımlı şekilde Kocaeli halkına hizmet vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönem büyük bir açılış gerçekleştirerek açılan Körfez Fatih Sultan Mehmet bilgi evi öğrencileri, bilgi evlerinden duydukları memnuniyetleri ifade etmek üzere Başkan Baran’ı ziyaret etti. İlkokul ve ortaokul çağındaki öğrencilerin bilgiye ulaşma, bilgiyi etkili ve verimli kullanma ve okulda aldıkları eğitim-öğretimi tamamlayıcı, destekleyici etkinlikler düzenlemek amacıyla kurulan Fatih Sultan Mehmet bilgi evi uzman öğretmenleri ve yöneticileriyle Körfez halkına hizmet ediyor.

Çocuklara Birçok İmkân Sunuluyor

Çocuklara birçok bilginin aktarıldığı, son teknoloji aletler ve bilgisayarla çocuklara artı değer kazandıran Fatih Sultan Mehmet bilgi evi, Bilgisayar ve internete ulaşma fırsatı olmayan çocuklara bu imkânı da sunuyor. Bilgi evleri’nde ayrıca çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine destek vermek için rehberlik uygulaması yapılıyor. Ayrıca çocuklara, milli ve manevi kültürümüzü evrensel değerler içinde koruyup geliştirebilme bilinci kazandırılıyor.

Başarılı çalışmalarını Belediye Başkanı İsmail Baran’a sunmak için ziyaret gerçekleştiren Körfez Fatih Sultan Mehmet bilgi evi öğrencileri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ve Körfez Belediyesinin kendilerine böyle bir imkânı sundukları için Başkan Baran’a teşekkür ettiler.

Başkan Baran Çocuklarla Yakından İlgilendi

Geleceğin yıldızlarıyla yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden Başkan Baran öğrencilere çeşitli sorular sordu. Eğlenceli ve neşeli geçen anların ardından Başkan Baran, yönetici ve öğretmenlere böyle güzel bir projenin içerisinde oldukları için çok şanslı olduklarını söyledi. Başkan Baran, “Bilgi evi'nin tamamen çocuklara yönelik kapsamlı birer kütüphanesi, öğretmenleri ve psikologları ile okul sonrası ailelerin çocuklarını güvenli bir yere bırakacakları bir mekân olarak hizmetini sürdüreceğini” dile getirdi.

Başkan Baran ayrıca, eğitime verdikleri desteğe değinerek, ”Bilgi her devirde önemlidir ve değerlidir. Öğrenmenin yaşı yoktur. Yeni neslin bilgili ve donanımlı yetişmesi bizim görevimizdir. Yarınlarımızı onlara teslim edeceğiz. Bu nedenle Körfezimizde çocuklarımıza eğitime dair birçok yeniliği sunuyor ve buluşturuyoruz” dedi.

Çocuklarımıza Tüm İmkânlarımızı Seferber Ettik

Belediye Başkanı İsmail Baran’ın göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Zafer Sevim, “Başkanımızın ve Belediyemizin göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederim. Kısa bir süre önce Körfez’de hizmet vermemize rağmen uzman yönetici ve idarecilerimiz ile başarılı işler gerçekleştirerek, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı iyi noktalara getirdik. Tabi ki bunları sizlerin destekleri ile gerçekleştiriyoruz” dedi.

Başkan Baran Çocukların Başarılarını Hediyelerle Süsledi

Ziyarette Körfez Fatih Sultan Mehmet bilgi evi idarecisi Emre Kökçan’da hazır bulundu. Kökçan, Başkan Baran’a Bilgi evi hakkında çeşitli bilgiler verdi. Bilgi evinin sorunsuz bir şekilde tam donanımlı olarak Körfez halkına hizmet verdiğini dile getirdi.

Ziyaret sonrasında çocuklarla samimi şekilde pozlar veren Başkan Baran, toplu resim çektirerek yaşanan güzel anları ölümsüzleştirdi. Fatih Sultan Mehmet bilgi evi öğrencileri ve öğretmenleri gösterdikleri üstün gayret ve başarılardan dolayı Başkan Baran tarafından çeşitli ödüller verilerek ödüllendirildi. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817